Ето седмичния хороскоп на Алена за предстоящата седмица, публикуван във в. Уикенд“ Овен

...
Ето седмичния хороскоп на Алена за предстоящата седмица, публикуван във в. Уикенд“ Овен
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Ето седмичния хороскоп на Алена за идната седмица, оповестен във в. „ Уикенд “

 

Овен

Периодът е доста подобаващ за нови инициативи – каквото и да подхванете, бързо ще постигнете развиване. Добре ще бъде, в случай че преследвате съответни цели. Ако се разпилявате в доста направления, може да изхабите силата си на вятъра. Наложете си да помислите, преди да рискувате.

 

Телец

Щом вътрешният ви глас ви нашепва, че сте на прав път, няма да сбъркате. Понеделник и вторник са дни за обич и удоволствия, тъй че споделете вълненията и прекарванията си с обичан човек. Що се отнася до работата, старайте се да се разбирате с сътрудниците и началниците си.

 

Близнаци

Ще добиете по-голяма изясненост за задачата, която преследвате. Ще вложите силата си в деяние, по тази причина възможностите да постигнете прогрес ще са положителни. През втората половина на интервала на дневен ред ще изскочи финансов въпрос. Все отново внимавайте, тъй като рискът от спорове ще бъде нараснал.

 

Рак

Опитайте да контролирате личните си реакции, защото ще действате импулсивно

и може би няма да остане време да анализирате какво тъкмо се случва и по какъв начин е подходящо да постъпите. За да преодолеете конфликтните обстановки е нужно да не си вършиме прибързани заключения.

 

Лъв

Ако подхождате с почитание към хората, с които имате близки връзки и се пробвате да ги разберете, тогава бихте могли да спечелите съдружници. В последна сметка всичко зависи от вас и вашата воля да водите разговор. Основната причина за триумф ще бъде ефикасното другарство с подобаващи хора.

 

Дева

Имайте едно мислено при общуването – както с непознати, по този начин и с по-далечни познати. Има възможност някой до се опита да ви манипулира. Понеделник и вторник са дни, удобни за обществен живот, тъй че не отхвърляйте предложения за срещи и за присъединяване в групови мероприятия.

 

Везни

Ще получавате елементарно подпомагане от близките, с цел да осъществите желанията си. Ако сте обвързани, бихте могли да разчитате на половинката си. Идните дни са удобни за финансите ви. Вашата дипломатичност ще ви помогне да се справите с дрязгите.

 

Скорпион

Ще притегляте елементарно вниманието на близките, а може да имате и някаква материална полза. Ще постигате задачите си по-лесно, в случай че се стремите към естетика и работа в екип. След сряда действайте доста деликатно, когато става дума за усеща и пари.

 

Стрелец

Старайте се да сте по-умерени и не губете здравия разсъдък. Преди да предприемете нещо, мислете по-задълбочено. Иначе казано, не бъдете импулсивни. Отделете време и за отмора и спокойни действия, окобено в случай че се чувствате напрегнати и преуморени.

 

Козирог

Ще би трябвало да извършите смяна, която не е по никакъв начин лесна. Тя може да е обвързвана с някакви съответни събития, само че може да става дума и за вътрешна промяна – да вземем за пример да надмогнете себе си в дадена обстановка. Що се отнася до работата, ще бъдете много дейни и ще получите самопризнание.

 

Водолей

Не е изключено да се изправите пред провокации, най-много в прочувствен проект. За да разрешите проблемите си, ще се наложи да анализирате по-дълбоко себе си. Внимавайте при общуването си с властни хора. Отделете време за отмора и занимание.

 

Риби

Ще ви е по-трудно, в случай че се разпилявате и се лутате без цел и посока. Обвързаните дано разчитат повече на половинката си. Внимавайте да не ви манипулират. Случайте интуицията си и няма да сгрешите. В края на интервала отделете време за отмора.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР